in ,

WTFWTF

Наместо споругата ја однел љубовницата на натпревар, следувало шок (ВИДЕО)

Еден маж од Еквадеор, немасто да си оди со сопругата на натпревар, тој ја однел својата љубовница.

Сопругата во живо го следела натпреварот и го фатила во живо како ја изневерува.

Погледнете го видеото:

 

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote