in

НАПРАВЕТЕ САМИ: Интересни работи кои може да ги направите за помалку од 5 минути! (ВИДЕО

Направете сами неколку предмети кои ќе ви се допаднат со помош на работи кои ги има во секој дом. Погледнете ги инструкцииите за тоа како да ги направите предметите во видеото:

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote