in

Навивач предизвика огромна незгода на Tour de France (ВИДЕО)

Навивач предизвика огромна незгода за време на овогодишниот Tour de France. 

Жената им влезе во траекторијата на натпреварувачите и предизвика стампедо. Целиот инцидент можете да го погледнете подолу:

Како ви се допаѓа?

3 поени
Upvote Downvote