in

Што?Што?

Не сакал да му даде предност на слонот да помине, па му се одмаздил: Го превртел како на шега, снимката го обиколи светот

Еден возач многу зажалил за одлуката да не пропушти слон да го помине патот, бидејќи го дочекала сурова одмазда.

Имено, на 130 километри од Бангкок е снимена вистинска одмазда на слон кон човек кој се осмелил да не го пропушти.

Возачот одлучил да помине пред слонот да го премине патот, а животното тоа не можело да му го прости, па го превртел возилото заедно со возачот.

Откако го превртел возилото, слонот си продолжил по својот пат.

Несреќниот маж сигурно добро ја запаметил лекцијата која му ја одржало животното, па во иднина сигурно ќе ги пропушта слоновите на патот.

Во приложеното видео можете да видите како изгледало тоа.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote