in

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП 09.11 – 15.11

ОВЕН
МАРТ 21 – АПРИЛ 19

Ќе ја започнете вашата недела со материјални проблеми, драги Овни. Бидејќи Месечината е изгасната до понеделник до пладне, може да паднете во не завршена работа.

Можете да видите брзо движење во вашиот живот во понеделник попладне, вторник и среда.Одвреме навреме, може да видите потешкоти и во оваа мобилност.Сепак, можете да го видите одразот на плановите што ќе ги направите со вашиот близок круг за вашиот живот оваа недела.

Со подобрувањето на Меркур во вторник, ќе влезете во циклус каде ќе можете полесно да се движите во вашите билатерални односи и брак и да донесете поудобни одлуки.Може да наидете на појасни решенија и идеи во монетарните работи.

Кон крајот на неделата, во петок, на сила ќе биде стрмниот Меркур-Сатурн. Можеби сте отворени за критика во билатералните односи.Ако има проблеми со преместување или партнерство, може да наидете на пречки поврзани со ова прашање.Може да има проблеми во монетарните прашањаКорисно е да се биде претпазлив против овие ефекти.Треба да водите сметка да ја одржувате својата перспектива појасна и позитивна.

Вашата најудобна област оваа недела се вашите односи. Со ефектите што ги добивате од Венера, ќе видите придобивки и убавини од вашите односи и најблиски.

БИК
АПРИЛ 20 – МАЈ 20

Неделата ја започнувате со свои желби и очекувања, драги Бикови. Во понеделник попладне, вторник и среда, може да ве интересираат повеќе финансиски работи, пари во вашиот џеб. Ќе сакате да го вкусите животот

Со подобрувањето на Меркур во вторникот оваа недела, почнувате да ги оставате зад себе вашите проблеми и проблеми во деловните, услужните и здравствените полиња. Ќе откриете дека сте порелаксирани во билатералните односи. Не заборавајте да обрнете внимание на вашиот работен живот и здравје оваа недела.

Со стрмен агол Меркур-Сатурн во петокот, може да ги забележите проблемите на луѓето со кои работите во домашните и семејните работи. Можеби ќе треба да се справите со овие проблеми, или може да преземете дополнителна одговорност за некоја работа, може да се чувствувате под притисок. Оваа недела треба да бидете претпазливи од овие ефекти. Како што ја менувате перспективата за настаните, ќе откриете дека енергијата тече полесно.

БЛИЗНАЦИ
МАЈ 21 – ЈУНИ 20

Незадоволно ја започнувате неделата, драги Близнаци. Со Месечината што поминува во вашиот знак во понеделник попладне, ќе влезете во брз и активен циклус до среда.

Со закрепнувањето на Меркур во вторникот, влегувате во циклус каде ќе направите многу посилни чекори во вашиот љубовен живот, врските со вашите деца, хобијата или перспективата за животот. Бидејќи Венера е и ваша љубовна куќа, вие сте многу поддржувачки во вашиот љубовен живот оваа недела. Кон крајот на оваа недела, со стрмен агол од Меркур и Сатурн, влегувате во период кога треба да бидете внимателни за трошењето пари. Мора да ја балансирате ситуацијата со приходите и трошоците. Може да наидете на потешкотии и проблеми во врските со пријателите и социјалниот круг. Бидете внимателни да не критикувате сè веднаш. Можете да видите дека работите се менуваат кога ќе ја промените перспективата. 

РАК
ЈУНИ 21 – ЈУЛИ 22

Почнувате една недела кога вашите еколошки односи се во првите редови. Додека плановите што ги правите со вашите пријатели се важни, можеби ќе сакате да ги ширите сопствените идеи и мисли околу вас. Може да ветувате себе си и околината. Може да забележите дека условите се променија во понеделникот попладне. Можеби ќе можете да се вратите во себе до среда навечер и да сакате да ги тргнете рацете од социјалните области, што значи дека ќе имате потешкотии во спроведувањето на ветените планови.

Со исправувањето на Меркур од вторник, ќе можете да донесете појасни одлуки во вашиот дом, семејство, дом, љубовен живот. Може да се обидете да направите работи како што се боја, варосување, поправки поврзани со периодот, куќа, недвижен имот, купување, продажба, изнајмување или дом.

Ако ги правите сите овие, корисно е да бидете претпазливи во петок. Можеби сте склони да гледате на животот негативно. Додека проблемите  и препреките во кариерата или областите поврзани со работата на вашиот партнер влегуваат во игра, во исто време, прашања и настани поврзани со здравјето на старешините на вашето семејство може да ве деморализираат. Иако сте во забавен и пријатен период во љубовниот живот, стресовите што ги доживувате во деловниот живот или надвор од видот можеби не го дозволуваат ова. Не го оптеретувајте вашето здравје премногу со емоционални подеми и падови и вашата негативна перспектива.

ЛАВ
ЈУЛИ 23 – АВГУСТ 22

Ја започнувате вашата недела со фокусирање на вашата кариера, бизнис, драги Лавови. Деталите за вашиот деловен живот ќе бидат важни. Можеби нема да можете да се фокусирате на овие прашања до понеделник напладне. Внесувате многу активно време во понеделник попладне, вторник и среда, кога вашиот социјален круг ќе добие интензитет.

Можете да изберете да останете дома за време на викендите и да не се мешате во толпата. Како што Меркур се развива во вашите области за комуникација во вторникот, ќе откриете дека вашите комуникациски тешкотии со вашата непосредна околина се готови. Време е да го оставиме и да продолжиме понатаму. Можеби треба да бидете претпазливи во петок оваа недела. Може да наидете на некои препреки и проблеми во деловниот живот. Проблемите и настаните поврзани со вашиот дом, дом, здравје на член на семејство или вашата непосредна околина може да станат видливи во вашиот живот.

ДЕВИЦА
АВГУСТ 23 – СЕПТЕМВРИ 22

Темите од вашата работа, вашата кариера,, што сакате да направите ќе бидат важни за вас оваа недела, драга Девица.

Ако сакате да ги оцените вашите инвестиции како што се берзата и златото во различни области, вие сте во една недела кога не треба да ризикувате. Обидете се да преземете внимателни чекори во овие области, особено во петок. Ако имате дете, темите и настаните поврзани со него може да предизвикаат да гледате негативно на животот. Можеби мислите дека премногу трошите на забава, љубов и деца овој период. Ќе бидете во соодветно време да се организирате во овие области.

Со подобрувањето на Меркур во вторникот, започнува период на забрзување во комуникациските проблеми. Можете да дишете поудобно и во личниот живот и во семејната средина и да сфатите дека вашите здравствени проблеми се оставени зад вас.

ВАГА
СЕПТЕМВРИ 23 – ОКТОМВРИ 22

Далечните вести може да бидат важни оваа недела, драги Ваги. Можеби сте преокупирани со парични трошоци, финансиски работи, плаќања во понеделник. Сепак, до средината на неделата ќе се запрашате што се случува надвор. Може да сакате да работите, да разменувате идеи и да ги забрзувате патувањата и образованието.

Меркур се повлекува во вашиот знак веќе една недела, бидејќи се движи директно во вторник, полесно ќе дишете. Можеби сакате да споделите некои планови и проекти во вашиот ум, вашиот знак на Венера, сега влегувате во многу среќен период во смисла на разубавување, шопинг и дружење.

Во петок треба да се држите настрана од сите видови иновации и иницијативи. Можеби не е лесно да се добие поддршка од некој што се грижите за вашето семејство. Или семејна одговорност што ќе се појави може да ве спречи да ги спроведувате своите идеи.

Во овој период, може да бидете под стрес што да правите во финансиски прашања. Перспективата на вашиот партнер за парите и не размислувањето исто како што може да бидете фактор.

ШКОРПИЈА
ОКТОМВРИ 23 – НОЕМВРИ 21

Започнува една недела кога ќе му посветите повеќе време на вашиот приватен живот, драга Шкорпија. Во понеделник попладне и неколку дена ќе бидете фокусирани на монетарни работи и ќе бидете на врвот на вашите плаќања.

Од вторник, Меркур корегира. Ќе се најдете релаксирачки во вашата социјална и финансиска сфера. Сепак, внимавајте да избегнувате важни деловни разговори, договори додека Меркур не се пресели во Шкорпија на 10 ноември. Одговорностите на вашата непосредна околина, погледот кон животот или образовната одговорност може да ве притиснат и стрес. Може да наидете на одложувања и пречки во овие области.

Кон крајот на неделата, треба да водите сметка да се држите настрана од негативните и премногу критички ставови во вашите изјави и изрази. Сè уште сте во процес каде треба да обрнете внимание на вашето здравје. Ве молиме зајакнете го вашиот имунолошки систем.

СТРЕЛЕЦ
НОЕМВРИ 22 – ДЕКЕМВРИ 21

Вашата недела започнува со вашиот секојдневен живот, деталите за вашата работа и што да правите, драги Шкорпии. Оваа недела, вашиот комуникациски сообраќај со саканата личност може да биде голем, од време на време може да се напнувате, а понекогаш и да поминете одлично време заедно.

Падот на Меркур од 3 недели може да предизвика проблеми во вашето поле на брак и врски. Во вашето социјално опкружување, можеби сте се занимавале со прашања и настани од минатото. По вторникот, влегувате во период на релаксација во овие области. Ќе биде среќен момент да запознаете нови луѓе и да добиете некои придобивки од овие луѓе, како и да одите напред.

Корисно е да се обрне внимание на петок. Како резултат на важни разговори и преговори, може да наидете на некои проблеми и одложувања, пречки во работите поврзани со парите.

Не заборавајте да се грижите за вашето здравје. Можеби сте премногу нервозни овој период. Грижете се добро да ја заштитите болната област.

ЈАРЕЦ
ДЕКЕМВРИ 22 – ЈАНУАРИ 19

Ја започнувате вашата недела со пријатни ефекти. Од понеделник попладне до средината на неделата, можете да доживеете процес каде што вашето секојдневно брзање е многу брзо, драг Јарец. Може да се активираат многу брзи преговори и договори. Можеби ќе ви биде тешко од време на време да се согласувате со луѓето во вашата непосредна околина.

Опоравувањето на Меркур во вторникот оваа недела ќе предизвика да ги оставите зад себе тешкотиите во комуникацијата на полето на вашата кариера. Можеби ревидиравте некои проблеми, можеби сте се обединиле со луѓето со кои порано работевте. Вашите можности ќе бидат високи по вторникот да се дружите со овие луѓе. Вие сте во период на висока кариера и можности за работа.

Одложувања на работа што треба да бидат во петок може да бидат на сила. Пред да ги согледате ситуацијата и настаните негативно, треба да водите сметка да погледнете од целата страна на чашата. За време на викендот може да има некои нерамнотежи во областите на расадници во вашето семејство, што може да ве измори.

ВОДОЛИЈА
20 ЈАНУАРИ – ФЕВРУАРИ 18

Ќе  ја започнете својата недела дома во вашиот дом, во семејното опкружување, драги Водолии. Ве чека многу жив период од понеделник попладне до средината на неделата. Можеби имате на ум планови. Можете да видите дека проблемите поврзани со вашиот љубовен живот или вашето дете, доколку ги има, се движат.Ќе  се занимавате повеќе со се што ќе ви донесе задоволство.

Со исправувањето на Меркур во вторник, можете да добиете добри вести од далеку. Сега можете да донесете попрецизни одлуки во вашите образовни можности, во чекорите што ќе ги преземете за во иднина. Започнува период кога ќе можете полесно да ги пренесувате плановите во вашиот ум околу вас. Фактот дека и Венера е на овие простори укажува на тоа дека сте во период што со задоволство ќе го научите. Вие сте во период кога се покажувате на прашања од кариера и деловно работење.

Со стрмен Меркур-Сатурн во петокот, може да се соочите со пречки, проблеми и проблеми во некои од вашите дела. Можеби критикувате сè што е овој поим. Треба да се грижите да се држите настрана од негативната гледна точка. Вашите одговорности што треба да ги правите за време на викендот можат да ве стресат. Корисно е да се биде внимателен.

РИБИ
ФЕВРУАРИ 19 – МАРТ 20

Неделата ја започнувате со важни новости од вашиот близок круг, драги Риби. Овие новости можат да ве возбудат и да дадат поголемо значење на вашиот дом, дом и семејство. Од четврток до сабота, повеќе внимание ќе посветувате на деталите од вашиот љубовен живот. Подвижноста во оваа област може да ви предизвика вртоглавица.

Меркур се протегаше во вашите носители на пари во текот на изминатата недела. Можеби сте наишле на некои тешкотии и проблеми во овие области. Фактот дека Меркур се подобрува на овие простори од вторник, најавува дека сте во циклус каде ќе се движите поудобно во материјалните работи. Ќе  има период кога ќе имате корист од ресурсите и финансиските ситуации на другите. Најдете поудобна поддршка во финансиските прашања.

Во петок, можеби не е лесно да се преземат чекорите што ги сакате за прашањата за парцелата. Може да доживеете одложувања, проблеми и проблеми со некои луѓе. Може да бидете негативни во идниот бизнис. Сепак, наспроти овие негативности, ќе видите дека пред вас се појавуваат многу различни можности.

Нерамнотежата во монетарните работи за време на викендот може да ве стреси. Овој викенд, водете дополнителна грижа за вашето здравје и внимавајте да не бидете во преполни места.

Коментари

Претплатете се
Известете ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Прегледајте ги сите коментари

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote