in

СмешноСмешно

Несекојдневен начин на казнување за непочитувањето на мерките против коронавирусот! [ВИДЕО]

Полицијата одлучи да ги казни сите прекршители на „правилата на Ковид“ со двочасовна обука на сонце во областа Бурханпур во централна Индија.

На видеото, можеме да видиме како прекршителите се наредени на стадионот, додека полицајците стојат пред нив и даваат понатамошни упатства.

Полицијата во Индија станува се построга поради големиот број на израстоци заразени со коронавирус. Затоа, тие одлучија да ги направат оние што ги прекршуваат правилата поврзани со пракса на сонце на сонце.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote