in

Обидете се да не се насмвенете на следниве незгоди кои се случиле изминатата недела! (ВИДЕО)

Смеењето го продолжува животот, па зошто да не го продолжите вашиот денеска! Насмевнете се на незгодите на луѓето кои им се случија оваа недела во видеото подолу:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote