in ,

Што?Што?

Обид за самоубиство кај „Мавровка“, маж сака да скокне од зграда

Во моментот полицијата преговара веќе два часа со човекот во обид да го разубеди во неговата намера.

Од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје изјавија дека нивни екипи се испратени на терен, а поставен е и душек во близина на зградата.

На терен е и екипа на Брза помош.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote