in

Што?Што?

Обидете се да ја решите оваа детективска загатка: Кој доаѓа од иднината?

Bright Side создаде детективска приказна која можете да ја искористите за да го тестирате вашето логично размислување.

Детективот сонувал чуден сон, знаел дека овде има некој од иднината. Можете ли да дознаете кој?
Добро погледнете ја сликата и внимавајте на деталите.

Дали  најдовте за која личност се работи?

Решението е подолу.

 

РЕШЕНИЕ:

 

Тоа е овој човек, тој има батериска ламба.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote