in , , ,

WTFWTF Што?Што?

Го однел автомобилот на мајстор, меѓутоа подоцна кога ја погледнал снимката од автомобилот, СЕ ШОКИРАЛ ОД ТОА ШТО ГО ВИДЕЛ – видео

Сречковиќ од Сан Франциско го купил својата нова кола, но набргу ја однел кај механичар поради помал ремонт. Кога ја земал, одлучил да ја прегледа камерата од контролната табла за секој случај.

 

Сепак механичарот решил да си направи мала трка низ улиците ..

 

Следен пат пазете каде ја носите колата 🙂

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote