in

Што?Што?

Оскар се крие во морето од роботи: Можете ли да го најдете?

Решавањето на загатка понекогаш е тешко.

Овој пат бараме Оскар.

Што ја прави работата уште потешка е што статуата на Оскар е извонредно роботизирана.

Сепак, се разбира, не е невозможно да се најде.

Каде се крие Оскарот?

Решението можете да го погледнете на следната фотографија подолу.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote