in ,

WTFWTF

ОТСТРАНИЛА 5 СЛОЕВИ ТАПЕТИ ОД ЅИДОТ и открила морничава порака!

Британската комичарка позната под името Лубобанг на почетокот на 2021 година се вселила во својот нов дом.

Веднаш започнала да реновира, а набрзо дошла до морничаво откритие.

Таа видеото го споделила на својот профил на ТикТок. Лубобанг ги отстранувала старите слоеви тапети од ѕидовите кога открила мошне морничава порака.

 

Додека стружев, открив дека некој пишувал на ѕидот и се запрашав што би можело да биде. Набрзо открив, натписот гласеше „10 септември – судниот ден“ – рекла Лубобанг.

Но, иако поголемиот број луѓе тоа веројатно би го занемариле, скриената порака многу ја вознемирила новата сопственичка.

 

– Причината поради која пораката ме исплаши е што тогаш ми е роденден – објаснила Лубобанг.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote