in

WTFWTF Што?Што?

НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА ГИ ЈАДАМ: Половина час држала јагоди во солена вода, а она што излегло од нив ја згрозило!

Криста Торес докажа колку е важно да се испратат јагодите, но и секое друго овошје пред да ги искористиме.

Корисничката на TikTok прво го чувала ова овошје во солена вода околу половина час, а се изненадила – од нив излегле мали црви.

@callmekristatorres

WAIT FOR IT… Still trying to think happy thoughts today. #fyp #foryou #strawberrieswithbugs #bugsinstrawberries #rednoseday #got2bhome

♬ original sound – Krista Torres

„Мислам дека никогаш повеќе нема да јадам јагоди“, гласеше еден од многуте коментари.

Но, нема потреба од вакви потези, важно е само секое овошје да се измие во вода со малку сол или оцет и да се ослободите од несаканите гости.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote