in

Популарниот Јутјубер KSI заработил 5 милиони долари преку трговија со криптовалути!

KSI откри дека заработил дури 5 милиони долари откако започнал да инвестира во криптовалутите.

Британскиот Јутјубер кој неодамна наполни 27 години, во гостувањето во The British Enterpreneur соопшти дека заработил „мало богатство“ инвестирајќи во криптовалутите. „Започнав да инвестирам милиони во дигиталните валути“ изјави тој.

„Се започна кога им реков на моите другари ајде да инвестираме“ продолжи тој. Јутјуберот со нигериско потекло додаде дека не сакал да инвестира мала сума, туку се одлучил да ризикува и да вложи милиони, но на крај таа одлука богато му се исплатила.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote