in

Поранешната порно актерка сака сите нејзини видеа да бидат избришани од интернетот!

Поранешната актерка во филмовите за возрасни, Lana Rhoades сака сите нејзини видеа да бидат избришани.

Лана, која има 24 години, зборуваше за негативните ефекти на индустријата за возрасни и како тао влијаело на нејзиниот живот и ментално здравје. Таа за време на подкастот со Harry Jowsey изјави дека би сакала да ги избрише сите видеа, но за жал не може да го направи тоа.

„Немам сопственички права на најголем дел од видеата. Да имав сите ќе ги избришев досега“ изјави таа. Ова не е прв пата Лана да ја критикува порно индустријата и да зборува за нејзините негативни искуства за време на снимањето на сцените.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote