in

Познато кога ќе започне со снимање третото продолжение на Guardians Of The Galaxy!

Марвел конечно објави кога ќе започне со снимање на третото продолжение од филмот Guardians of the Galaxy.

Снимањето на филмот ќе започне во ноември оваа година. Добрите новости ги пренесе ѕвездата на филмот Дејв Батиста кој го толкува ликот на Drax the Destroyer во франшизата. Продукцијата на филмот беше одложувана во неколку наврати поради пандемијата.

Во едно од неговите интервјуа, Батиста изјави: „Искрено ќе ви кажам дека сеуште не сум ја прочитал скриптата за третото продолжение. Мислам дека има неколку промени во скриптата и едвај чекам да започнеме со снимањето во ноември“.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote