in

Докторот предупредува: Овој нов предизвик на ТикТок може да ве убие!

Доктор ги предупреди корисниците на платформата ТикТок за опасниот предизвик кој може да предизвика смрт.

Доктор Каран Раџ, кој има над 3.9 милиони следбеници на видео платформата ТикТок ги предупреди луѓето да не ставаат магнети во нивната уста и дека овој предизвик којшто се шири на платформата може да има смртоносни последици.

Според доктор Раџ, доколку ги голтнеме овие магнети, тие можат да нанесат сериозна штета во внатрешноста на нашето тело, па дури и да предизвикаат смрт. Две деца веќе беа пренесени во болница поради голтањето на магнетите.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote