in

Пристигна потврда од Марвел! Овој негативец повторно ќе глуми во MCU!

Студиото на Марвел се подготвува за започнување на четвртата фаза од неговиот филмски универзум преку нови филмови и серии.

Моментално во кино салите можеме да ја погледнеме „Црната Вдовица“, но очекуваме и многу други проекти во кои ќе ги сретнеме нашите омлени ликови. Преку сериите на Disney +, студиото ни даде нова димензија на веќе популарните ликови, но еден нов лик кој најмногу го привлече вниманието на гледачите беше токму Agatha од серијата WandaVision.

Сега, од студиото на Марвел потврдија дека Agatha ќе се врати во некој од наредните проекти на Марвел, но сеуште не е познато дали тоа ќе биде во некој филм, или повторно во некоја серија. Исто така беше потврдено дека Kathryn Hahn ќе ја потвтори улогата.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote