in

Што?Што?

Колку време ви е потребно за да ја пронајдете буквата Т?

Носиме нов предизвик кој бара брзина, концентрација и добра визија.

На фотографија која кружи на интернет има идентични форми во три бои – црвена, зелена и сина.

Сите се исти освен еден.

Ваша задача е да ја пронајдете буквата Т во најкус можен рок, во мноштво шарени.

Три, четири, сега!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote