in

СлаткоСлатко

Истренирајте го мозокот: Обидете се да најдете сметка за помалку од 13 секунди

Шарената маса е преполна со разновиден канцелариски материјал, хартии, калкулатори и таблети, а креаторите откриваат дека моменталниот рекорд е 13 секунди – можеби ќе го направите тоа побрзо.

За сите оние кои решиле да бидат поуредени, но до сега го пронашле својот пат во хаос, идеална е играчката за мозоци измислена од компанијата GoSimpleTax, која бара да најдете една сметка на неуредна маса.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote