in ,

СлаткоСлатко

ПСИХО ТЕСТ – МЕСЕЦОТ ОТКРИВА ВО КОЈА ФАЗА СТЕ ВО ЖИВОТОТ: Изберете слика и ѕирнете во најдлабоките тајни на душата!

Се верува дека Месечината е поврзана со женска енергија, просветлување и интуиција. Направете психо-тест и дознајте што открива Месечината за тајните на вашата душа..

 

Месечината се движи низ различни циклуси и промени. Исто така, во животот често сме во различни фази, во некои ги жнееме плодовите на нашите постапки и можеме да се одмориме, а во други треба да работиме напорно за да го постигнеме она што го сакаме. Во многу духовни традиции, Месечината е поврзана со женска енергија и женски божества, а исто така е поврзана со светлина и просветлување. Бидејќи има дискретна светлина, симболизира работи како нашите внатрешни чувства и желби, нашата сенка и работи кои допрва треба да ги знаеме за себе. Пред вас е психо тест. Погледнете ги сликите на месецот, затворете ги очите и одберете која најмногу ви се допаѓа. Еве го решението:

 

Месец 1

Ако ве привлекува првиот месец, по природа сте љубопитна личност. Имате емпатија и разбирање за другите луѓе. Со помош на вашата интуиција лесно можете да ги видите сите човечки тајни, што се крие зад нивното однесување и реакции… Многу сте паметни, но и скептични. Треба да се нурнете во вашите мисли. Вашата педантност и интроспекција можат да станат пречка за романтичните врски. Но, тоа не е страшно, бидејќи има луѓе на кои им се допаѓаат токму овие квалитети што ги поседувате. Ако сеуште не сте нашле сродна душа, таа е многу блиска со вас.

Месец 2

Ако сте ја одбрале оваа Месечина, тогаш сте мистериозна личност, како темната страна на Месечината, а вашата недофатлива природа често може да биде магнет за другите. Вашата сопствена длабочина и интроспекција понекогаш може да ве исплашат, но таа мистерија е она што ве прави интересни и интригантни за оние околу вас. Знаете да бидете добар слушател и да разговарате со другите без осуда, па затоа многумина ви веруваат во тајните. Многумина ве гледаат како забрането овошје, што ви пречи. Но, нема потреба да се менуваме за доброто на другите. Бидете свои!

Месец 3

Ако сте ја одбрале оваа слика, вие сте многу снаодливи и знаете како да комуницирате со луѓето за да се чувствуваат удобно, поради што сакаат да бидат во ваше друштво. Имате свој мал свет кој сте го создале по ваш вкус, задоволни сте и среќни со она што го имате иако тоа не е се што сте сонувале. По природа сте оптимисти, расположени и љубовен живот! Ако случајно паднете во состојба на депресија, нема само да седите и да страдате и да ги барате виновниците. Напротив, ќе брзате да најдете излез и решение за ситуацијата. Добро е што секогаш верувате во подобро утре!

Месец 4

Ако ви се допаѓа оваа слика, тогаш сте прилично реалистична личност која трезвено гледа на светот. Знаете да останете ладни дури и ако страстите беснеат во вас. Добро сте организирани и можете да изградите долгорочни, силни врски со луѓето околу вас, но мора да помине многу време пред да ги покажете своите емоции. Имате вредности од кои не отстапувате, доследни сте и лојални и затоа луѓето ви веруваат. Луѓето ве гледаат како убави однадвор и внатре. Ако сè уште не сте нашле партнер, не губете надеж!

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote