in

Раперот Post Malone потрошил 1.6 милиони долари за да стави дијаманти во неговите заби!

LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 24: Post Malone attends the 2019 American Music Awards at Microsoft Theater on November 24, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for dcp)

Мегапопуларниот Post Malone „искеширал“ астрономска сума од 1.6 милиони долари за да стави два огромни дијаманти во неговите заби.

Ова не е прв пат раперот да направи ваква бизарна модификација на неговото тело, бидејќи има голем број на тетоважи на неговата глава и неговото лице. Сега тој се одлучи да го трансформира неговите заби во дијаманти. Двата дијаманти се 12 каратни и вредат огромна сума на пари.

Дијамантите биле 40 каратни и морале да се намалат на 12 карати бидејќи не ги собирало во неговата уста. Тие биле купени од Белгија, но биле пренесени во Израел за да бидат обработени според највисоките стандарди. Процесот на трансформација на неговите заби во дијаманти траел година и половина.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote