in ,

Што?Што?

Човек уловил риба, но кога ја погледнал малку подобро, бил во ШОК / ФОТО /

Фотографијата споделена на Фејсбук ја прикажува рибата Аrchosargus Probatocephalus, која има неколку редови големи катници за дробење на пленот.

 

Рибата била уловена од Натан Мартин, редовен риболовец во Негс Хед, Северна Каролина.

Мартин вели дека рибата е вистински борец, но дека е чудно чувство кога ја извлекол и ја видел устата полна со заби.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote