in

УбавоУбаво

Рекордот е девет секунди: Најдете го часовникот со погрешно време

Создадена од тимот на GiftOnline4U, загатката содржи различни џебни часовници кои покажуваат пет минути до полноќ.

Меѓу нив е скриен оној со погрешно време.

Според креаторите на загатката, рекордот за наоѓање часовник со погрешно време е импресивни девет секунди.

Прашањето е дали можете да го срушите?

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote