in , ,

СлаткоСлатко УбавоУбаво

САМО ФАТАЛНИТЕ ЖЕНИ ГИ ИМААТ ОВИЕ ОСОБИНИ! Мажите паѓаат на нив!

Фаталните жени не ги карактеризира само убавината, туку и нивните квалитети и енергија.

Ставот, енергијата, харизмата и другите квалитети се она што суштински освојува. Не се вели без причина дека „убавината е во окото на оној што гледа“, дури и луѓето кои не ги исполнуваат нашите критериуми за убавина може да бидат совршени за другите. Она што навистина го плени мажот се одредени квалитети кај жената.

1. Се сака и се почитува себеси

Самољубието е најважното нешто што секој мора да го научи. Никој не е совршен, а жената која е свесна за себе ги знае своите маани и доблести, но целосно се прифаќа себеси. Ако се однесувате кон себе со почит и сте свесни колку вредите, мажот ќе ве цени. Начинот на кој се однесуваме кон себе, ги учиме другите како да се однесуваат со нас.

2. Страст и енергија

Страста и енергијата што зрачи од жената не е исклучиво поврзана со еротиката и сексот. Мажите ги привлекуваат оние припаднички на понежниот пол кои имаат хоби, уживаат во работата или се страствени љубители на природата, животните и уметноста. Жените чии очи светат од страст и енергија кон различни активности се фатални за спротивниот пол.

3. Сигурна е во себе

Жената која е сигурна во себе е свесна за своите неуспеси, недостатоци и неуспеси, но секогаш оди напред и не дозволува ништо да ја попречи.Таква личност ќе ја препознаете по тоа што нема потреба да понижува и озборува другите за да се издигне себеси. Таа се однесува со другите онака како што би сакала да се однесуваат кон неа.

4. Оптимизам

Негативните и песимистите немаат многу пријатели и сигурно никој не се чувствува удобно покрај личност која постојано се жали на својот живот. Токму оние жени кои се весели и оптимисти ќе го привлечат мажот. Нивниот ведар дух е она што плени и што ќе ја разбуди желбата кај спротивниот пол да бидат покрај личност која со насмевка на лицето минува низ животот.

5. Таа е самодоволна

Кога ќе дознаете дека сте самодоволни и дека вашата среќа не зависи од ниту една личност во вашиот живот, звучи парадоксално, но ќе привлечете повеќе мажи. Потребно е да се сака животот и можностите што тој ги дава, а не погрешно да ја врзуваме среќата со друга личност. Фаталните жени уживаат и да бидат сами и не чувствуваат потреба постојано да бидат покрај партнерот.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote