in ,

Што?Што? ТаженТажен

Сандра Булок се повлекува од актерство: Неможам повеќе, целосно сум исцрпена

„Секогаш работев, па имав среќа. И сфатив дека работата ми стана пречка. Тоа беше како постојано да го отворам фрижидерот и да барам нешто што никогаш не е во него. Си реков „Престани да бараш затоа што не треба да докажуваш повеќе. Треба да бидеш добра и без работата што ти треба како потврда за успехот“, додаде таа.

„Целосно сум исцрпена. Толку сум уморна што не можам да носам здрави, паметни одлуки и свесна сум за тоа”, изјавила актерката.

Булок истакна дека ужива во идејата да креира свој распоред и дека сака тоа да го прави исклучиво за себе.

На прашањето кога ќе се врати на актерството, актерката одговори дека не знае.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote