in ,

СмешноСмешно

Сцената од плажата во Далмација насмеа многумина: „Човекот живее во 3022 година.

Фотографијата објавена на сатиричната Фејсбук страница Daily Dose of a Average Dalmatian насмеа илјадници корисници, а не е тешко да се види зошто. Имено, еден капач смислил оригинален начин како да се заштити од сонцето на плажа. Наместо да се стави под чадор или дрво под сенка, човекот решил сам да направи засолниште, користејќи лежалка и пешкир. Симпатичната глетка ја снимил случаен минувач, а не требало многу време да стане хит на Фејсбук. „Човекот живее во 3022 година“, се пошегува еден корисник. „Добра идеја“, „Победа на денот“, „Треба да знаеш да се снајдеш“, беа коментарите

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDnevnadozaprosjecnogDalmatinca%2Fposts%2Fpfbid02jnLywpMzSQWz3StQHL4Yf6xsgG6Z2uyicK7D2SiNUXjTspVMTQKCmjamLQdpBSBWl&display=popup&ref=plugin&src=post

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote