in ,

Секој вакциниран ќе добие бесплатно пиво од Budweiser!

Популарната компанија за алкохолни пијалоци Budweiser вети дека ќе дава бесплатни пива за оние кои ќе ја примат вакцината против Ковид-19. Иницијативата на Budwiser започна оваа недела и тоа го соопштија преку видео на социјалните мрежи. Сите они кој ќе ја примат вакцината во САД ќе добијат бесплатно пиво!

„Ние не можеме да чекаме повеќе за да ве видиме! Но кога ќе ве видиме, ајде да го направиме тоа безбедно. Првата тура е од нас, доколку сте ја примиле вакцината.“ напишаа од Budwiser на социјалната платформа Twitter!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote