in

Серија земјотреси ја погодија Македонија!

Серија земјотреси ја погодија Македонија во петокот вечерта.

Најголемата, која погоди во 22:17 часот, беше со димензии 4,7 и потекнува од 18 км југо-западно од Гостивар.

Како што известува евро-медитеранскиот сеизмолошки центар, кој ги следи сите потреси, на територијата на Македонија се почувствувале скоро три последователни земјотреси.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote