in

WTFWTF

Ова е серискиот убиец кој убил над 100 луѓе, но сите биле криминалци!

Оваа приказна доаѓа од Бразил и повеќе звучи како да е филмска приказна, а не реалност.

Човекот со име Педро Родригез Фило попознат како Декстер (поради истоимениот лик од популарната серија) за време на неговиот живот убил голем број на криминалци. Oвој бразилски серијски убиец, наречен од локалните медиуми Педрињо Матадор убил над 100 луѓе.

Педро се родил со повреда на черепот, бидејќи наговиот татко често ја напаѓал неговата мајка додека тој сеуште не бил роден. Првото убиство го направил на само 14 години и оттогаш започнал да убива само криминалци.

Неговото најстрашно убиство се случило кога го убил својот татко и му го откорнал срцето. После тоа тој бил уапсен и поминал 30 години во затвор по што бил пуштен на слобода.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote