in

СлаткоСлатко УбавоУбаво

Сладок до бесконечност! Кога ќе му го погалат стомакот на овој пингвин, тој полудува од среќа! (ВИДЕО)

Добар е малиот.

Малото пингвинче Kuki беше маскота во американска зоолошка градина и не е тешко да се процени зошто.

Тој ги сака луѓето и е бесконечно фин , но уште посладок e кога ќе му го погалат стомакот. Потоа, тој почнува да се тресе со благодат и размавтува со крилјата.

Снимката е постара, но слаткоста на овој пингвин е безвременска!

 

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote