in

НЕВЕРОЈАТНО: Гладен слон влезе преку ѕид во куќата и бараше храна (ВИДЕО)

Една жена од Тајланд се разбуди и пронајде неочекуван гостин во нејзината куќа!

Слон влегол преку ѕид во куќата и барал храна. Таа изјави дека слушнала како нешто тропа во раните утрински часови и кога се симнала да се соочи со крадецот таа видела нешто неочекувано. Целиот инцидент бил снимен со камера:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote