in

Дали муслито е супа?

Не интересира вашето мислење за темата „дали муслито е супа или не?“. Мислиме дека прашањето е валидно. Што е супа ако не е течна основа, топла или ладна, со некои други прехранбени производи кои лебдат наоколу во неа? Дали пченичен или оризов производ суспендиран во млеко со кое било друго име сепак ќе има толку сладок вкус?

  • Дали муслито е супа?

    • Да
    • Не

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote