in

Дали ги јадете овие 10 намирници со лажица или вилушка?

Се прашувавме дали консумирате храна со вилушка или лажица и подготвивме тест за кој не можеме сите еднакво да се согласиме!

Како ги јадете долунаведените храни? Ајде да дознаеме!

 • Прашање од

  Ориз?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Торта?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Гулаш со кофтиња?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Салата од компири?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Чизкејк?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Пире од компири?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Салата од макарони?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Грав?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Јогурт?

  • Вилушка
  • Лажица
 • Прашање од

  Шопска салата?

  • Вилушка
  • Лажица

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote