in

УбавоУбаво

Дали ќе простите или ќе се навредите во овие сценарија?

Дали ќе се налутите или ќе им простите во одредени ситуации на вашите пријатели? Учествувајте во оваа анкета.

 • Прашање од

  Твојот пријател бара некаков заем и вели дека ќе го врати следната недела. Доаѓа следната недела и вели дека е итен случај и треба да позајми повеќе пари. Поминаа три недели и не можевте парите да ги вратите назад. Дали ќе се навредите?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Вие и вашиот љубовник раскинавте. Потоа, вашиот најдобар пријател почнува да се забавува една година откако сте се раздвоиле со вашата/вашиот сакан/а? Дали би му/и опростиле?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Испраќате покана неколку месеци пред да стапите во брак. Една недела пред венчавката, пријателот ти испраќа пораки дека не може да дојде, и не кажува ништо за причината? Дали ќе се навредите?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Вие сте дома во саботата вечер и не правите ништо. Влеговте во Инстаграм и видовте како вашиот пријател се дружи со сите ваши други пријатели. Ова е четврти пат да се дружат без да ве поканат? Дали ќе се навредите?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Вие секогаш го гледате грбот на вашиот пријател и секогаш сте таму кога е тажен, но кога сте тажни тој станува зафатен? Дали ќе се навредите?

  • Да
  • Не
 • Прашање од

  Вашиот пријател/ка ви кажува дека го изневерува својот љубовник. Тој/таа сака да му помогнете да го чува во тајност? Дали ќе се навредите од оваа понуда или ќе му опростите и чувате тајната?

  • Да
  • Не

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

3 поени
Upvote Downvote