in

УбавоУбаво WTFWTF НервозенНервозен СлаткоСлатко

Која коса повеќе им прилега на познатите личности!

Учествувајте во оваа анкета!

 • Прашање од

  Која фризура Зак Ефрон ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура Тејлор Свифт ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура на Зејн Малик ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура на Селена Гомез ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура на Ким Кардашијан ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура Бред Пит ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура на Џастин Бибер ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура на Ен Хатавеј ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура Кание Вест ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура Малума ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2
 • Прашање од

  Која фризура на Мајли Сајрус ја преферирате повеќе?

  • 1
  • 2

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote