in

Дали би се вакцинирале против ковид-19?

Во случај да дојдат „ВАКСАЈНС“ дали би се вакцинирале?

  • Дали би примиле вакцина против ковид-19?

    • Да
    • Не

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote