in

Кои Disney негативци ги преферирате повеќе?

Изберете кој Disney негативец повеќе ви се допаѓа!

 • Прашање од

  Изберете еден!

  • Jaffar
  • Facilier
 • Прашање од

  Изберете една!

  • Mother Gothel
  • Lady Tremaine
 • Прашање од

  Изберете една!

  • The Evil Queen
  • Maleficent
 • Прашање од

  Изберете еден!

  • Gaston
  • Shan Yu
 • Прашање од

  Изберете еден!

  • Captain Hook
  • Hans Westergaard

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote