in

Како се споредуваат вашите навики за брза храна со сите други?

Анкета во која се споредуваат вашите навики за брза храна!

 • Прашање од

  Колку често уживате во брза храна?

  • Секој ден
  • Неколку пати во неделата
  • На неколку недели
  • На неколку месеци
  • Скоро никогаш
 • Прашање од

  Кој е вашиот сос за потопување пилешки нагети?

  • Кечап
  • Мајонез
  • Ранч сос
  • Барбеќу сос
  • Сенф
  • Никаков сос
 • Прашање од

  А како со помфритот?

  • Кечап
  • Мајонез
  • Ранч сос
  • Барбеќу сос
  • Сенф
  • Никаков сос
 • Прашање од

  Зборувајќи за помфрит, кој вид пржење е супериорен?

  • Обично
  • Виткан
  • Вафла
  • Никаков
 • Прашање од

  Кога сте расположени за јадење бургер, со сирење или без?

  • Со сирење
  • Без сирење
   Single plain Hamburger with Natural Shadow
  • Не јадам брза храна

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote