in

Ги избираме најзгодните на церемонијата на доделувањето на Греми наградите – година!

Протестот на Zayn Malik и The Weeknd, учество на Beyonce откако рече „Нема да учествувам“, неверојатно шоу на Cardi B.. Ноќта на Греми 2021 беше славна дури и во сенката на коронавирусот!

 • Прашање од

  H.E.R (Dundas)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Doja Cat (Roberto Cavalli)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Noah Cyrus (Schiaparelli)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Billie Eilish (Gucci)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Dua Lipa (Versace)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Harry Styles (Gucci)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Taylor Swift (Oscar de la Renta)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Cardi B

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Megan Thee Stallion (Dolce & Gabbana)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Beyonce

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Chika (Nike)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Ingrid Andress (Chopard jewelry)

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒
 • Прашање од

  Chrissy Teigen & John Legend

  • Одлично! 😍
  • Неутрално! 😊
  • Не ми се допадна! 😒

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote