in

Кој филм има најдобра главна музика? Одредете вие! [АНКЕТА]

Еден од најважните фактори што го прават филмот во целина е несомнено неговата музика! Во моментот кога ќе ја слушнете таа музика некаде, ви оживува кадар од филмот, тоа значи дека музиката целосно функционирала. Некои филмови не можат да се одделат од нивниот саундтрак и многу е тешко да се одлучи кој е подобар меѓу сите тие филмови.

 • Кој филм ја има најубавата музика?

  • The Godfather
  • The Lord of the Rings
  • Gladiator
  • Star Wars
  • The Good, the Bad and the Ugly
  • Jurassic Park
  • Cinema Paradiso
  • Amelie
  • Lawrence of Arabia
  • Titanic
  • Avatar
  • Casablanca

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote