in

Вашето “внатрешно дете„ ќе има тешко време да избере помеѓу овие храни од училишната кафетерија!

 • Прашање од

  Изберете пијалок кој мислите дека оди со вашиот оброк:

  • Чоколадно млеко
  • Сок од јаболко
 • Прашање од

  Кое мислите дека е најдобро припремено пилешко:

  • Chicken nuggets
  • Chicken sticks
 • Прашање од

  Во кое од долунаведените повеќе уживате?

  • Хамбургер
  • Хотдог
 • Прашање од

  Изберете специјален ручек за петок:

  • Четвороаголна пица
  • Такос
 • Прашање од

  Изберете вкусен десерт:

  • Чоколадни гурабии
  • Броуни
 • Прашање од

  Изберете здрава опција:

  • Нормална салата
  • Овошна салата

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote