in

Според уредувањето на спалната соба ќе ви кажеме која временска сезона ја преферирате! [ТЕСТ]

 • Прашање од

  1. Изберете кревет

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  2. Изберете ја вашата работна маса

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  3. Изберете ја тапетата која најмногу ви се допаѓа

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  4. Изберете ги завесите кои најмногу ви се допаѓаат

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  5. Изберете го телевизорот кој ви се допаѓа

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  6. Изберете го лустерот кој ви се допаѓа

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  7. За крај, изберете нешто дополнително

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote