in

СмешноСмешно

Со еден збор ќе ви кажеме како ви поминува 2021та година! [ТЕСТ]

Решете го тестот и ние ќе ви кажеме како ви поминува 2021та година! Ајде да почнеме!

 • Прашање од

  Изберете го вашиот пол:

  • Машко
  • Женско
 • Прашање од

  Колку години имате?

  • -18
  • 19-24
  • 25-34
  • 35-44
  • 45-64
  • 65+
 • Прашање од

  Дали некогаш ви се случува да помислите дека лошите денови нема да поминат?

  • Секогаш!
  • Верувам дека после секој ноќ изгрева сонце!
  • Не се замарам за ништо, оставам на проток на животот!
 • Прашање од

  Како тип на музика најчесто слушате?

  • Рок
  • Рап
  • Поп
 • Прашање од

  За време на карантинот дали често се слушате со вашите блиски/пријатели?

  • Во последно време не комуницирам со никого
  • Често разговарам со видео повици
  • Ако ептен ми здосади комуницирам!
 • Прашање од

  За време на карантинот дали пробавте да стапите во контакт со поранешниот партнер?

  • Да!
  • Сакав да пишам порака но се предомислив
  • Секако дека не!
 • Прашање од

  Во последно време дали се нервирате често?

  • Да, често се карам со домашните
  • Се случува да реагирам непотребно нервозно
  • Многу ретко ми се случува да изреагирам нервозно
  • Се трудам да се контролирам!
 • Прашање од

  За крај, дали мислите дека сето ова еден ден ќе помине?

  • Да
  • Не
  • Неутрално мислење!

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote