in

СлаткоСлатко

Само вистински филмаџии ќе ги препознаат овие филмови! [КВИЗ]

Дали ќе успеете да ги препознаете филмовите од сликите според сцената?

 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • Star Wars: The Phantom Menace
  • Armageddon
  • Starship Troopers
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • The Bounty
  • Dances With Wolves
  • Braveheart
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • Batman Forever
  • Batman & Robin
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • The Fugitive
  • Conspiracy Theory
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • Liar Liar
  • Truman Show
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • Mission: Impossible
  • The Talented Mr. Ripley
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • Mirror Mirror
  • Pretty Woman
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • Dance with the wolves
  • Waterworld
  • Robin Hood: Prince of Thieves
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • The Godfather 3
  • Vanilla Sky
  • Scarface
 • Прашање од

  За кој филм станува збор?

  • Back to the Future
  • Mummy
  • The Rescuers Down Under

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote