in

СмешноСмешно

Која боја ќе ја рефлектира вашата душа во 2021 година? [ТЕСТ]

Новата година дојде! Која боја ќе ја рефлектира вашата душа во 2021 година!

 • Прашање од

  Ако сте подготвени, да почнеме: Која од овие шарени тетоважи ви се допадна најмногу?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 4
  • 5
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6
 • Прашање од

  Како кое слатко би сакале да ви помине новата година?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 5
  • 6
  • 6
 • Прашање од

  Која е твојата најголема желба од новата година

  • Работа
  • Дипломирање
  • Пари
  • Здравје
  • Брак
  • Љубов
 • Прашање од

  Во кој универзум би се преселиле во новата година?

  • Среден Свет
  • Хари Потер
  • Војна на Ѕвездите
  • Игри на Тронови
 • Прашање од

  Кое е најважно за вас?!

  • Пријателство
  • Слобода
  • Среќа
  • Помагање
  • Љубов
  • Природа
 • Прашање од

  Да речеме, ќе влезете во новата година сами.. Кој е најдобриот дел од тоа да бидеш сам/а?

  • Спокојот
  • Нема добро во останување сам/а
  • Слободно време за читање книга
  • Да се преслушам самиот/самата себе
  • Да правам се што сакам
  • Да се чувствувам спокојно
 • Прашање од

  Што ви недостасуваше најмногу во 2020 година?

  • Пари
  • Успех
  • Пријатели
  • Семејство
  • Здравје
  • Љубов
 • Прашање од

  За крај, ако сакате да дадете поен на 2020 година, кој би бил? (Најмалку 1, најмногу 9)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 4
  • 5
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 8
  • 9
  • 9

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote