in

СлаткоСлатко УбавоУбаво

Со 6 прашања погодуваме во кое годишна доба сте родени! [ТЕСТ]

Дали работите што ги сакате означуваат во која сезона сте родени? Ние мислиме да.

 • Прашање од

  Изберете го вашиот пол!

  • Машко
  • Женско
 • Прашање од

  Изберете една комбинација за есен!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Кој град е најдобриот празник за вас?

  • Сиднеј
  • Парис
  • Рома
  • Лос Анџелес
 • Прашање од

  Изберете една активност за лето!

  • Одење на море
  • Одење на планина
  • Одење во аква парк
  • Правење пикник
 • Прашање од

  Изберете еден пролетен цвет!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  Изберете еден десерт!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 • Прашање од

  За крај изберете еден пијалок!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 4

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

3 поени
Upvote Downvote