in

СлаткоСлатко УбавоУбаво

Која работа всушност треба да ја работите? [ТЕСТ]

Со која професија всушност треба да се занимавате? Која работа дојдовте на овој свет да ја работите, кој е вашиот потенцијал? Постои само еден начин да се научат одговорите на овие прашања!

 • Прашање од

  Да започнеме со добро прашање. Добивте лотарија, што прво ќе направите со парите?

  • Би отишол/а на одмор во некој прекрасен хотел
  • Би ги вложил/а парите
  • Би донирал/а на кого му е најпотребно!
  • Би купил/а годишна карта за мојот омилен фудбалски тим!
 • Прашање од

  Како е вашиот однос со одделот за ИТ во компанијата во која работите?

  • Јас сум од ИТ одделот!
  • Само кога имам мака се посоветувам со тој оддел!
 • Прашање од

  Одлучивте да се преселите од Македонија, каде би се преселиле?

  • Токио
  • Лондон
  • Лос Анџелес
  • Барселона
  • Њујорк
  • Парис
 • Прашање од

  Вечер има филмска вечер, ќе гледате филм до сабајле. Изберете трилогија!

  • The Matrix
  • Batman
  • Star Wars
  • Lord of the Rings
  • The Godfather
  • Back to the Future
 • Прашање од

  Изборот на чевли е важен. На крајот на краиштата, не можете да ја завршите секоја работа со секоја облека. Па, која е твоја?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
 • Прашање од

  За крај, изберете една алатка!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote