in

СмешноСмешно

Што не е во ред со сликата?! [КВИЗ]

Пробајте да го решите овој квиз во кој има слики со некоја маана! Ајде да почнеме

 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Животните
  • Парот
  • Мртво тело во реката
  • Некој се крие во дрвото
 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Човек се крие во позадина
  • Екстра нога
  • Екстра рака
  • Скриено куче
 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Клонирани жени
  • Клонирани мажи
  • Духови
  • Животни
 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Камера која паѓа
  • Несогласување помеѓу другарите
  • Златни прсти
  • Чепкање нос
 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Човек кој се крие
  • Кловн
  • Вампир
  • Кошаркар
 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Астронаут
  • Сенка
  • Стапчето на знамето
  • Знамето
 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Скриено куче
  • Скриена мачка
  • Скриен човек
  • Скриен дух
 • Прашање од

  Што не е во ред со сликата?

  • Птица
  • Куче
  • Мачка
  • Дух

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote