in

УбавоУбаво

Погоди го името од сликата! Автомобилски марки! [КВИЗ]

Квиз за автомобилските марки! 

 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Tata
  • Tesla
  • TOGG
  • TVR
 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Bollore
  • Buick
  • Bentley
  • Bugatti
 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Volvo
  • Cadillac
  • Chevrolet
  • Suzuki
 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Ford
  • Ram
  • Mercedes
  • BMW
 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Saab
  • Cadillac
  • Alfa Romeo
  • Porsche
 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Acura
  • Lexus
  • Lambourghini
  • Infinity
 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Mazda
  • Daewoo
  • Toyota
  • Mercury
 • Прашање од

  Како се вика оваа компанија?

  • Honda
  • Saab
  • Suzuki
  • Hyndai

Сакате и вие да создадете ваш квиз? Направете ваш пост!

Коментари

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Loading…

0

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote